Днес ще се проведе поредният национален протест на Синдикална федерация на служителите

...
Днес ще се проведе поредният национален протест на Синдикална федерация на служителите
Коментари Харесай

Полицаите излизат на протест след броени часове! Ще се борят за достойно заплащане


Днес ще се проведе поредният народен протест на Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи /СФСМВР/, под надпис „ За почтено възнаграждение “.

В 12,30 часа протестиращите чиновници ще се срещнат в градинката пред Министерство на вътрешните работи, откъдето ще тръгне шествие, чиято първа спирка е Министерство на финансите и ще стигне до пл. „ Народно заседание “. Именно пред Народното събрание на Република България в 13,00 часа ще стартира и протестният протест на СФСМВР, оповестява БГНЕС.

Колегите на протестиращите чиновници, които ще са на работа на 21 и на 22 октомври 2017 година, ще покажат своята поддръжка и взаимност, поставяйки значки на униформите си.

Националният митинг е поредният от серията митинги, стартирали на 5 юли 2017 година, а главните претенции на СФСМВР са за увеличение на главните възнаграждения на работещите във ведомството, с най-малко 15 %, обвързване на главното заплащане със социалноизмерим индикатор и правенето на нов закон с присъединяване на синдикалните организации.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР